Gå till innehållet »

Välkommen till Solar Lab Sweden

Sök på webbplatsen
Your shopping cart is empty

Monteringssats för husbil/husvagn

Ställ en fråga (2)

Bli först med att recensera denna produkt

Lagerstatus: I lager

Från: 525,00 kr

Pris enligt markerade val: 0,00 kr

Översikt

Monteringssats för husbilar och husvagnar
För montering med L-profiler titta på denna dokument . Om du väljer förhöjda hörnfästen eller raka förhöjda fästen blir monteringen enklare,, titta på bilderna här intill.


För monteringsinstruktioner se montering av solceller, husbil, husvagn

Sikaflex limsats för monterig på husbil/husvagn   +525,00 kr

* Obligatoriskt fält

Pris enligt markerade val: 0,00 kr

Detaljer

Välj sats efter ditt behov och hur du vill montera din solpanel. Vill du ha det an mot taket väljer du L-profiler, vill du ha det förhöjd och möjlighet att ta ner solcellen vid behov väljer du förhöjda fästen. Med förhöjda fästen får du också ett gap mellan solcellen och taket, du kan placera kabelgenomföringar direkt under solpanelen om det ska vara lämplig. Läs mer och titta på bilder på de olika fästena ( förhöjda raka, förhöjda vinkelfästen).

För monteringsinstruktioner se  hörnfästen och för raka fästen se här

Specifikationer
Artikelnr 72-40
Tillverkare sikaflex med flera

Produktfrågor:

Fråga:

Hej jag vill kunna använda micro i vagnen. Vilket är det bästa sättet?? och vilken Ampere styrka krävs? Och då hur många Watt på solcellerna.

Svar:

  • Energimässig är det inget problem men micron har hög effekt. Du behöver en växelriktare som är kraftig nog att driva micron. Titta på effektförbrukningen av micron (inte den effekt som går till maten utan den effekt den förbrukar) och använd en växelriktare med minst den dubbla effekten för att klara starta micron.

    Hur mycket paneler du skulle behöva beror på energiförbrukningen, dvs, hur många minuter och hur ofta micron används per dag. Jag ska inte rekommendera micro i husbilar för en sån kraftig växelriktare dränerar batteriet snabbt.

Fråga:

Hej! Hur funkar solceller till husvagn kan jag bara ha den till att ladda batteriet eller även ha det till värme o kylskåp? Och vad kostar det iså fall för komplett?? Finns det nån återförsäljare i närheten av där vi bor, vi bor i Rydsgård mellan Skurup o Ystad

Svar:

  • Du laddar ett batteri med solcellen och använder energin i batteriet till vad du behöver, kylskåp, TV, dator, belysning, cirkulationspump osv. Det går inte att ha värmeelement, det skulle tömma batteriet på mycket kort tid. Prist beror på storlek och vilka delar du väljer, gå in på hemsidan och lägg ihop de delar du önskar i ditt paket, du ser priset direkt. Vi skickar till alla orter i Sverige, Norge och Finland, har ingen återförsäljare.

Ställ frågor och/eller svara andra kunders frågor.

Din fråga

* Obligatoriska fält

Etiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Registrera Forgot?