• På rea!

Kaffebryggare 12V

132,00 kr
Levereras inom 1-3 dagar

Liten, effektiv kaffebryggare för 12-volts drift. Tag en paus i bilkörningen, var du vill och när du vill och njut av en kopp färskt bryggt kaffe. Nu har vi tagit fram en kaffebryggare för bilen eller sommarstugan med solceller.

Volymrabatter

Antal Pris Du sparar
2 82,00 kr Upptill 100,00 kr
6 52,00 kr Upptill 480,00 kr
 

Säkerhetspolicy

 

Leveranspolicy

En snyggt designad kaffebryggare för 12V. Ta en paus i bilkörningen och brygg en kopp färskt kaffe, när du vill, var du vill. Fyll med vatten, ladda med kaffe (permanent filter ingår) och njut av färskt bryggt kaffe. effekten är anpassat till batteridrift (135 W och 10 A), och njut av kaffet efter 7 minuter (en kopp eller 15 minuter 2 koppar).

Kaffebryggaren kommer med cigarrettkontakt, bara att trycka in i bilens cigarrettuttag. Kaffebryggaren kommer med två snygga muggar. Förbrukar 2,5 Ah (30 Wh) för att brygga två koppar (hälften för en kopp). Om du avser att använda kaffebryggaren i sommarstugan dimensionera solcellerna efter behovet att brygga kaffe (utöka dina solceller med cirka 7W om du vill brygga kaffe (2 koppar) en gång per dygn, för två gånger blir behovet 14 W extra solceller och för 5 gånger blir det 35 W extra osv (hälften om du avser brygga en kopp). Kaffebryggaren är utrustad med temperatursensor, strömförbrukningen går ner till nästan noll (en liten lampa i på-av knappen lyser tills du stänger av kaffebryggaren). Överraska gärna en kaffesugen vän (det är speciellt rabatt när du köper två st. till samma adress. Tyvärr går det inte att trolla bort fysikens lagar, det går åt mycket energi att koka vatten, 30 Wh som går åt att koka 2 koppar kaffe är lika mycket energi som att ha en 3 W ledlampa påslagen i 10 timmar.

O-129001
chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

FAQ