Grupp- & säkringcentral Universal

Reducerat pris 650,00 kr Ordinarie pris 700,00 kr
I Lager
Artikelnr
7-3041
Grupp- & säkringcentral Universal finns att köpa i steg om 1

Grupp- och säkringscentral till dina solceller. Praktisk med säkringar, uttag och regulator samlade . (obs regulator ingår ej i priset). Denna säkringscentral är utrustad med ett USb-uttag för USB-laddning av diverse utrustning. Fungerar för båda 12V och 24V. 100kr i rabatt ihop medCMP24, CM30 eller CM50 regulatorer.

En praktisk, CE-märkt, säkringscentral för ditt solcellssystem. Säkrade uttag för 6 uttagsportar säkrade ingångar för batteri och solpaneler. Fungerar med nästan alla regulatorer. Säkrade solpanelingångar minskar risken att åskan skadar regulatorn, säkringar på uttagen minskar risken för åskskada på utrustning också. Observera att säkringar är främst för kortslutning och fel i utrustning. Det går inte att säkra sig mot kraftig åska. Kraftig åska kan slå igenom innan säkringen hinner reagera. 

Teknisk information:

Max ström från solpaneler: 35A,

Max strömuttag: 35A.

Nominell spänning: 12V/24V

Solpanelingångar: 2 portar, säkring; flatstiftsäkring, 35A var,

Batteri port: 35A flatstift säkring

Uttagsportar: 6st, säkring 20A var, glassäkringar

Max kabelarea: 10mm2.

USB-uttag: max 1A, 5V, teknik, step down inverter.

Vikt: 269g

mått utan bakplatta: 18x18cm, höjd: 4cm

Mått med bakplatta (plexiglas): 21x34 cm

Obs de flesta regulatorer har gemensam plus, denna gruppcentral är således med gemensam plus, Av våra regulatorer är, CM serier, CMP serien, CML serien med gemensam plus och fungerar ihop med denna gruppcentral. CXN har gemensam minus och fungerar inte med denna säkringscentral.

Medföljer: Alla skruvar som behövs för montering på bakplatta, montering av regulator, montering av bakplatta på vägg. Reservsäkringar 3st flatstift 35A, glassäkringar 20A 6st. Köp till mikro-USB kabel för 20kr.

 
12V spänning är oftast ofarlig för människor men kortslutning kan orsaka olyckor och brand. Ett fulladdat 100Ah batteri innehåller 1,2kWh energi, det kan orsaka enorm skada om denna energi frigörs genom kortslutning under en kort tid, säkra alltid alla uttag.

Skriv din egen recension
Du recenserar:Grupp- & säkringcentral Universal
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Ask Your Question
Frequently Bought Together
- 7%
REA