• På rea!
solpanel 5W
  • solpanel 5W
  • solpanel 5W

Solcell 5W, monokristallin

260,00 kr
rating Read the review
Average rating: 5/5 Antal recensioner: 1

Denna 5W solcellspanel är konstruerad främst för underhållsladdning av batterier samt att driva lågeffekt apparaturer för 12V DC. Nu med effektivare solceller och kompakt mått. Lämplig för dig som vill bygga och experimentera och lära dig mer om solceller. Mycket robust uppbyggnad för att tåla tuff behandling och tuffa miljöer.

Antal
Slut i Lager

Denna 5W solcellspanel är konstruerad främst för underhållsladdning av batterier samt att driva lågeffekt apparaturer, 12V, DC. Lämplig för dig som vill bygga och experimentera och lära dig mer om solceller. Det är också lämplig för dig som har trångt om utrymme för större panel. Du kan då parallellkoppla flera 5W solceller för att få önskad effekt
Alla solpaneler är med anodiserad, klimatbeständig, aluminium ram (med monteringshål). Framsidan är värmebehandlad hög transparent glas och baksidan är tedlar. Tedlar är ett syntetmaterial som tål vanliga kemikalier, föroreningar, havsvatten och mycket annat. Konstruktionen med värmebehandlad glas, aluminium ram och tedlar är mycket robust. Solpanelen kommer att generera ström i minst 25 år (förhoppningsvis 40-50 år) med den utlovade effekten.

Genomsnittlig elproduktion från 5W solcellspanel per dag

Hur mycket laddning får jag från en 5W solcell? Elproduktionen från solceller beror på flera faktorer så som årstid, ort, installationsvinklar, omgivningstemperatur och förstås om hela solpanelen är i solen eller blir den  delvis skuggad av trä och andra föremål.  Du får genomsnittlig dagsproduktionen från denna solcell med dina förutsättningar, genom att använda vår kalkyl för elproduktion från solceller.

Fri frakt till DHL service point

1-12005

Datablad

Property
detta är en test tar bort senare ska lägga text
Effekt 5 W
Mått 265 x 200x25 (längd x bredd x djup) mm
Vikt 0.9  kg
Elektriska Egenskaper Vid maxefekt: Spänning = 18.2V , Ström= 0.32A,  Obelastad: Spänning= 21,5V , Ström vid kortslutning=0.36 A
Antal Solceller 36 st. solceller av monokristallint kisel,
Kontaktbox & kabel levereras utan kabel
Rekommenderad Kabel 1.5 till 2.5 mm2 rekommenderas
Tillverkare Designad av Solar Lab, Tillverkad för Solarlab

Hur mycket energi producerar en solpanel beror på många faktorer. En solpanel omvandlar den energi som kommer från solen till elektricitet. Energi från solen varierar mycket beroende på plats, på jorden, väderförhållande, årstid, hur solpanelen är orienterad mot solstrålarna osv. För att just se hur mycket just denna solpanel producerar i Sverige besök denna länk, energiproduktion solceller i Sverige, och mata in nödvändig information som efterfrågas får du ett genomsnittlig värde för produktionen.

Det är mycket viktigt att hela panelen är i solen och inte del av solpanelen hamnar i skugga. För att se hur partiell skuggning påverkar produktionen läs denna skrift, Partiell skuggning av solpaneler.

Product comment title
rating 5
This is a default product comment.
Answer: Thanks for this default product comment!
chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.