Solcell 10W, monokristallin

349,00 kr
I Lager
Artikelnr
1-12010M3
Solcell 10W, monokristallin finns att köpa i steg om 1

10W solpanel nu med mycket effektiva solceller och kompakt mått. Denna 10W solcellspanel är konstruerad främst för underhållsladdning av batterier samt att driva lågeffekt apparaturer för 12V DC. Lämplig för dig som vill bygga och experimentera och lära dig mer om solceller. Mycket robust uppbyggnad för att tåla tuff behandling och tuffa miljöer.

Denna 10W solcellspanel är konstruerad främst för underhållsladdning av batterier samt att driva lågeffekt apparaturer, 12V, DC. Lämplig för dig som vill bygga och experimentera och lära dig mer om solceller. Det är också lämplig för dig som har trångt om utrymme för större panel. Du kan då parallellkoppla flera 10w solceller för att få önskad effekt
Alla solpaneler är med anodiserad, klimatbeständig, aluminium ram (med monteringshål). Framsidan är värmebehandlad hög transparent glas och baksidan är tedlar. Tedlar är ett syntetmaterial som tål vanliga kemikalier, föroreningar, havsvatten och mycket annat. Konstruktionen med värmebehandlad glas, aluminium ram och tedlar är mycket robust. Solpanelen kommer att generera ström i minst 25 år (förhoppningsvis 40-50 år) med den utlovade effekten.

Hur mycket laddning genererar en 10W solcellspanel per dag

Hur mycket laddning får jag från en 10W solcell? Elproduktionen från solceller beror på flera faktorer så som årstid, ort, installationsvinklar, omgivningstemperatur och förstås om hela solpanelen är i solen eller blir den  delvis skuggad av trä och andra föremål. Du får genomsnittlig dagsproduktionen från denna solcell med dina förutsättningar, genom att använda vår kalkyl för elproduktion från solceller.

Mer information:
Färg Inte tillgängligt
Mått 335 x 280 x 25 (längd x bredd x djup)mm
Vikt 1,25kg
Effekt 10W
Elektriska Egenskaper Vid maxefekt: Spänning = 17,5V , Ström= 0,57 A
Obelastad: Spänning= 21,5V , Ström vid kortslutning= 0,65A
Antal Celler 36 st. solceller av monokristallint kisel
Kontaktbox & Kabellängd Kontaktbox med skruanslutning (alternativ lödning av kabeln). Denna solcell levereras utan kabel
Rekommenderad kabeltjocklek 1.0 -1.5mm2 duger väl för denna solpanel, om avståndet är längre än 10m kan 1,5-2.5 mm2användas med fördel .
Tillverkare Solarlab Sweden
Skriv din egen recension
Du recenserar:Solcell 10W, monokristallin
Ditt betyg
Ask Your Question
Frequently Bought Together
REA