Solcell 15W, monokristallin

595,00 kr
I Lager
Artikelnr
1-12015M
Solcell 15W, monokristallin finns att köpa i steg om 1

15W solpanel, special design kompakt mått, endast 135mm bredd (877mm lång). Med monokristallina solceller av gögst verkningsgrad. Lämplig för direkt drift av större 12V fläktar eller annan lågeffekt apparatur. Flera 15W kan serie och parallellkopplas för större effekt.  Lämplig också för dig som vill bygga och experimentera och lära dig mer om solceller. Mycket robust uppbyggnad för att tåla tuff behandling och tuffa miljöer.

En 15W solcellspanel extra small (endast 135mm) med solceller av mycket gög verkningsgrad. Flera 15W solceller kan med fördel ersätta en större solpanel om ytan på båten, eller bilen är inte helt plant för en stor solpanel. Som enstaka panel kan den användas för underhållsladdning av batterier då förbrukningen är liten eller för direkt drift av 12V fläktar.

Passar inte måtten? Titta på sammanställning av alla mått av våra solceller, vi har nordens största sortiment av solceller för alla behov.
Alla solpaneler är med anodiserad, klimatbeständig, aluminium ram (med monteringshål). Framsidan är värmebehandlad hög transparent glas och baksidan är tedlar. Tedlar är ett syntetmaterial som tål vanliga kemikalier, föroreningar, havsvatten och mycket annat. Konstruktionen med värmebehandlad glas, aluminium ram och tedlar är mycket robust. Solpanelen kommer att generera ström i minst 25 år (förhoppningsvis 40-50 år) med den utlovade effekten.

Hur mycket laddning genererar en 10W solcellspanel per dag

Hur mycket laddning får jag från en 10W solcell? Elproduktionen från solceller beror på flera faktorer så som årstid, ort, installationsvinklar, omgivningstemperatur och förstås om hela solpanelen är i solen eller blir den  delvis skuggad av trä och andra föremål. Du får genomsnittlig dagsproduktionen från denna solcell med dina förutsättningar, genom att använda vår kalkyl för elproduktion från solceller.

Mer information:
Färg Inte tillgängligt
Mått 877 x 135 x 25 (längd x bredd x djup)mm
Vikt 1,25kg
Effekt 15W
Elektriska Egenskaper Vid maxefekt: Spänning = 17,5V , Ström= 0,85 A
Obelastad: Spänning= 21,5V , Ström vid kortslutning= 0,97A
Antal Celler 36 st. solceller av monokristallint kisel
Kontaktbox & Kabellängd Kontaktbox med skruvanslutning (alternativ lödning av kabeln). denna panel kommer utan kabel
Rekommenderad kabeltjocklek 1.0 -1.5mm2 duger väl för denna solpanel, om avståndet är längre än 10m kan 1,5-2.5 mm2användas med fördel .
Tillverkare Solarlab Sweden
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Ask Your Question
Frequently Bought Together
REA