• På rea!
  • Ny
Solpanel 320W monokristallin  PERC celler
  • Solpanel 320W monokristallin  PERC celler
  • pall 30 solpaneler 320W monokristallin  PERC celler
  • pall 30 solpaneler 320W monokristallin  PERC celler

Solpanel 325W, monokristallin 24V, 30 Pack

34 125,00 kr
Levereras inom 1-3 dagar

Solpanel av monokristallint kisel, A-klass, PERC celler, 325 W, används för nätanslutning eller fristående system för batteriladdning.

Panelen har 60 celler (spänningen är 33,4V vid maximal effekt). Den kan också användas i fristående solcellssystem för batteriladdning med MPPT-tracer laddningsregulatorer.

 

Säkerhetspolicy

 

Leveranspolicy

Solpanel för nätanslutning eller större fristående system

Fantastik prisutveckling! Vi har glädjen att erbjuda dig som köper solpaneler för en större anläggning!
Solceller till det fantastiska priset från 3,50 kr per watt (moms och frakt tillkommer). (3,50 per watt gäller köp av helpall av 30 paneler).

Vill du köpa färre (utan kartong) och leverans på pall eller hämtning från vårt lager i Norrköping går det att ordna. Kontakta oss per telefon eller mail. Pris på bruten förpackning är 3,65 krper watt (moms och frakt tillkommer. Minst antal att köpa är 10 st. med det låga priset, 3,65 kr/watt)

Vill du ha fler än 30 men färre än 2 pack kostar det 1422 kr per panel (ink moms).

Vid hämtning av hel förpackning av 30 paneler är hämtpriset 42656 kr (inklusive moms ex-frakt).

Solpanelerna: Solpanelerna är av A-klass, PERC -celler med bästa verkningsgrad. Verkningsgraden på cellnivå är 22% och på panelnivå är det 19,7%.

Båda ramen och baksidan är helt svarta och cellerna är svarta.
PERC-tekniken är den mest avancerade tekniken att jaga bästa verkningsgrad läs mer om  PERC.

Dessa paneler är med 60 celler, primärt avsedda att för större anläggningar för anslutning till elnätet men går lika bra att använda för fristående system för laddning av batterier med MPPT-regulatorer.

Passa på och köp nu. Priset på dessa paneler kan ändras på veckobasis, beroende på valutakursen och marknadspriser på kiselceller.

Garantier: solpaneler max 10 % tapp på 12 år och max 20 % tapp på 25 år.

Datablad; Datablad

Frakten som systemet räknar fram är för hemleverans till gatuplan men bor du på udda ort (enligt DHLs definition av udda) ort tillkommer udda orts tillägg enligt nedan:

Udda orts tillägg: Denna produkt levereras på pall hem till dig: För leverans till vissa postnr tillkommer udda orts tillägg:
Om leveransadressen är på någon av dessa postnr tillkommer udda orts tillägg enligt DHLs taxa 
Udda ort 1: + 340 kr, 
Udda ort 2: + 450 kr, 
Udda ort 3: 600 kr. 
Denna kostnad kommer att läggas manuellt på fakturan om leveransadressen är till någon av dessa postnr.
För att slippa denna avgift se om du har möjlighet att hämta vid någon DHL-terminal. (kräver att du har en släp med dig vid hämtning)

1-33325-PRC
Effekt 325 W
Mått 1640x992x35 (längd x bredd x djup) mm  
Vikt 20  kg
Elektriska Egenskaper Vid maxefekt: Spänning = 33.40 V , Ström= 9.73 A,  Obelastad: Spänning= 40,74 V , Ström vid kortslutning= 10.26 A
Antal Solceller 60 st.  solceller av monokristallint kisel av typ PERC
Kontaktbox & kabel kontaktbox på framsidan, inga kablar ingår, köp kabel ansluts kostnadsfritt
Rekommenderad Kabel 6 mm2 rekommenderas
Tillverkare Designad av Solar Lab, Tillverkad för Solarlab

Hur mycket energi producerar en solpanel beror på många faktorer. En solpanel omvandlar den energi som kommer från solen till elektricitet. Energi från solen varierar mycket beroende på plats, på jorden, väderförhållande, årstid, hur solpanelen är orienterad mot solstrålarna osv. För att just se hur mycket just denna solpanel producerar i Sverige besök denna länk, energiproduktion solceller i Sverige, och mata in nödvändig information som efter frågas får du ett genomsnittlig värde för produktionen.

Det är mycket viktigt att hela panelen är i solen och inte del av solpanelen hamnar i skugga. För att se hur partiell skuggning påverkar produktionen läs denna skrift, Partiell skuggning av solpaneler.

chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

FAQ