solpanel 50W monokristallin

1 295,00 kr
I Lager
Artikelnr
1-12050M-K
solpanel 50W monokristallin finns att köpa i steg om 1

En extra small solpanel på 50W med minimal mått och maximal effekt, lämplig för båtar och andra applikationer med begränsad utrymme. 50W solcellen är tillräcklig för belysning och några timmars TV/laptop per dygn. 50W solcellen är populär bland sommarstugeägare eller båtägare med måttlig behov av ström. Två/flera 50W solpaneler kan, med fördel, parallellkopplas för att få mer effekt. Mycket robust uppbyggnad för att tåla tuff behandling och tuffa miljöer.

50W solpanelen är lämplig för dig som inte har allt för stort behov av ström. Om du laddar batteriet under veckans alla dagar och använder ström under veckoslutet räcker strömmen till mycket mer.

Denna solpanel är endast 28cm bredd för att passa extra smallautrymmen. Passar inte måtten? titta på en sammanställning av alla våra solpaneler. Vi har Nordens bredaste sortiment av solceller. du hittar säkert det som passar ditt utrymme och behov.
Alla solpaneler är med anodiserad, klimatbeständig, aluminium ram (med monteringshål). Framsidan är värmebehandlad hög transparent glas och baksidan är tedlar. Tedlar är ett syntetmaterial som tål vanliga kemikalier, föroreningar, havsvatten och mycket annat. Konstruktionen med värmebehandlat glas, aluminium ram och tedlar är mycket robust. Solpanelen kommer att generera ström i minst 25 år (förhoppningsvis 40-50 år) med den utlovade effekten.

Genomsnittlig elproduktion från denna solcell per dag

Hur mycket laddning får jag från denna solcell? Elproduktionen från solceller beror på flera faktorer så som årstid, ort, installationsvinklar, omgivningstemperatur och förstås om hela solpanelen är i solen eller blir den  delvis skuggad av trä och andra föremål. Du får genomsnittlig dagsproduktionen från denna solcell med dina förutsättningar, genom att använda vår kalkyl för elproduktion från solceller.

Mer information:
Mått 1200x280x35 (längd x bredd x djup) mm
Vikt 4,1 kg
Effekt 50W
Elektriska Egenskaper Vid maxefekt: Spänning = 17,5V , Ström= 2,9 A
Obelastad: Spänning= 21,5V , Ström vid kortslutning= 3,22A
Antal Celler 36 st. solceller av enkristallint kisel
Kontaktbox & Kabellängd kontaktbox med inbyggd bypass diod,
cirka 90cm kabel med MC4 kontakter
Rekommenderad kabeltjocklek minst 2,5 mm2 för avstånd upp till 10m, 4 mm2för längre avstånd.
Tillverkare Solar Lab Sweden
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Ask Your Question
Frequently Bought Together