solpanel 55W monokristallin

Reducerat pris 1 250,00 kr Ordinarie pris 1 395,00 kr
I Lager
Artikelnr
1-12055M-K
solpanel 55W monokristallin finns att köpa i steg om 1

55W solpanel med  av monokristallina solceller av högsta verkningsgrad för maximal effekt på minmal yta. Denna solpanel har vi gjort speciellt small och lång för att passa trånga utrymmen. Lämplig för båtar och andra tillämpningar där utrymmet är begränsad. Två/flera 55W solpaneler kan, med fördel, parallellkopplas för att få mer effekt. Mycket robust uppbyggnad för att tåla tuff behandling och tuffa miljöer.

En 55W solpanel av Mycket effektiva solceller som ger störst effekt på minimal yta.  En rektangulär panel (small och lång) för att passa trånga utrymmen. Lämplig för små båtar med begränsad yta för bredare solpaneler. 55W solpanelen är lämplig för dig som inte har allt för stort behov av ström, t.ex. för bara belysning några timmar per dygn och använder lågenergilampor eller LED-lampor eller för att driva ett litet kompressor kylskåp. ,

Passar inte måtten ditt utrymme? Kolla en sammanställning av alla våra solpaneler, Vi har Nordens bredaste sortiment av solceller. du hittar förhoppningsvis en solpanel som passar dig.
Alla solpaneler är med anodiserad, klimatbeständig, aluminium ram (med monteringshål). Framsidan är värmebehandlad hög transparent glas och baksidan är tedlar. Tedlar är ett syntetmaterial som tål vanliga kemikalier, föroreningar, havsvatten och mycket annat. Konstruktionen med värmebehandlat glas, aluminium ram och tedlar är mycket robust. Solpanelen kommer att generera ström i minst 25 år (förhoppningsvis 40-50 år) med den utlovade effekten.

Genomsnittlig elproduktion från denna solcell per dag

Hur mycket laddning får jag från denna solcell? Elproduktionen från solceller beror på flera faktorer så som årstid, ort, installationsvinklar, omgivningstemperatur och förstås om hela solpanelen är i solen eller blir den  delvis skuggad av trä och andra föremål. Du får genomsnittlig dagsproduktionen från denna solcell med dina förutsättningar, genom att använda vår kalkyl för elproduktion från solceller.

Mer information:
Mått 900x420x35 (längd x bredd x djup) mm
Vikt 4,5 kg
Effekt 55W
Elektriska Egenskaper Vid maxefekt: Spänning = 17,5V , Ström= 3,15 A
Obelastad: Spänning= 21,5V , Ström vid kortslutning= 3,54A
Antal Celler 36 st. solceller av enkristallint kisel
Kontaktbox & Kabellängd kontaktbox med inbyggd bypass diod,
cirka 90cm kabel med MC4 kontakter
Rekommenderad kabeltjocklek minst 2,5 mm2 för avstånd upp till 10m, 4 mm2för längre avstånd.
Tillverkare Solar Lab Sweden
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Ask Your Question
Frequently Bought Together
- 10%