solpanel 65W monokristallin

Reducerat pris 1 500,00 kr Ordinarie pris 1 600,00 kr
I Lager
Artikelnr
1-12065M-K
solpanel 65W monokristallin finns att köpa i steg om 1

65W solcellspanels, (lång och smallare än brukligt) för att klara trånga utrymmen. 36 st. monokristallina solceller av hög verkningsgrad som ger maximal effekt på minimal yta. Produktionen från en 65W räcker till några timmars tv/dator samt belysning eller ett litet kylskåp.

Vid framtagning av denna solpanel har vi speciellt tänkt på små båtar med begränsad yta för solceller men solcellen fungerar givetvis i alla andra områden. Mycket robust uppbyggnad för att tåla tuff behandling och tuffa miljöer.

65W solpanelen är lämplig för dig som inte har allt för stort behov av ström, Produktionen från denna solpanel  räcker för belysning några timmar per dygn och använder lågenergilampor eller LEDlampor, utöver belysning kan du använda laptop eller TV några timme per dygn. Om du laddar batteriet under veckans alla dagar och använder ström under veckoslutet räcker strömmen till mycket mer. 65W solcellen kan också användas för direkt anslutning av vissa 12V, DC apparaturer med låg strömförbrukning. (apparater märkta (mindre än 65W (65AV) ska ej anslutas direkt)).

Vi har valt att göra denna solpanel speciellt small för att passa trånga utrymmen. Är gjord av A-klass solceller av monokristallint kisel med stor verkningsgrad och maximal effekt på minimal yta.

Passar inte måtten klicka här för se mått på alla våra solceller. Vi har nordens bredaste sortiment av solceller, förhoppningsvis hittar du det du söker.
Alla solpaneler är med anodiserad, klimatbeständig, aluminium ram (med monteringshål). Framsidan är värmebehandlad hög transparent glas och baksidan är tedlar. Tedlar är ett syntetmaterial som tål vanliga kemikalier, föroreningar, havsvatten och mycket annat. Den robusta konstruktionen garanterar lång livslängd förhoppningsvis 40-50 år, varav 25 år är garanterad av oss. Garantin innebär att effekten får minska med maximal 1% per år, eller maximal försämring 20% på 25 år. I nordiska klimatförhållanden tror vi inte att den kommer att minska alls.

Genomsnittlig elproduktion från denna solcell per dag

Hur mycket laddning får jag från denna solcell? Elproduktionen från solceller beror på flera faktorer så som årstid, ort, installationsvinklar, omgivningstemperatur och förstås om hela solpanelen är i solen eller blir den  delvis skuggad av trä och andra föremål. Du får genomsnittlig dagsproduktionen från denna solcell med dina förutsättningar, genom att använda vår kalkyl för elproduktion från solceller.

Mer information:
Mått 1000x420x35 (längd x bredd x djup) mm
Vikt 5 kg
Effekt 65W
Elektriska Egenskaper Vid maxefekt: Spänning = 17,5V , Ström= 3,72 A
Obelastad: Spänning= 21,5V , Ström vid kortslutning= 4,18A
Antal Celler 36 st. solceller av enkristallint kisel
Kontaktbox & Kabellängd kontaktbox med inbyggd bypass diod,
cirka 90cm kabel med MC4 kontakter
Rekommenderad kabeltjocklek minst 2,5 mm2 för avstånd upp till 10m, 4 mm2för längre avstånd.
Tillverkare Solar Lab Sweden
Skriv din egen recension
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Ask Your Question
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
Frequently Bought Together
- 6%
New