Om Solarlab.se

Om Solarlab Sweden

Solar Lab Sweden HB grundades 2007 av teknologie doktor, universitetslektor och solcellforskare Amir Baranzahi. Det hela började då jag som solcellforskare ville få tag på nakna solcellskivor som jämförelsematerial och insåg hur svårt det var att få tag på sådana i Sverige. Solarlab började som en liten hobby verksamhet för att, främst, förse skolor med solceller och solcellprodukter för utbildningsändamål. Snart visade många andra stort intresse för solceller och verksamheten växte långt över vår förväntan..

Vår styrka är högkunskapsnivå på alla nivåer, vi kan helt enkelt allt om solceller som kunden vill veta, från hur strandsand blir högkvalitativ solcell till hur regulatorer, batterier, växelriktare, lampor, kylskåp osv. fungerar.

Solarlab är ett familjeföretag och allt inom företaget sköts av familjemedlemmar. Solcellverksamhet är mycket säsongberoende, koncentrerad till sommarmånaderna. Vi har förmånen att ha andra arbeten och rycka in när det behövs. Det är detta som gör att vi kan hålla de låga, förhoppningsvis, Sveriges lägsta priser. Vår kunskap är inte begränsad till solceller utan allt som behövs för en modern webbutik har vi.

Vi sköter allt från webprogrammering, till bokföring, import, export, ja, allt själva. Medan andra betalar tusenlappar i månaden för att synas på Google sköter vi det själva, medan andra betalar uppemot 1000 kr i månaden för en modern webbutik, har vi byggt vår egen. Medan andra betalar för dyra kontor- och butikshyror, sköter vi hela verksamheten hemifrån. Det enda som behövs är en dator och ett lager. Sist men inte minst vi handlar direkt från tillverkarna, utan mellanhänder. Allt dessa gör att vi kan hålla de låga låga priserna. Det finns företag som ursäktar sig med allt för höga kostnader, därför är dem dyrare än andra, dessa verkar inte ha förstått marknadens mest grundläggande princip. Tycker ni synd om dem som ”måste sälja dyrt för att överleva” handla där. Vi är till för de prismedvetna som vill ha kvalitet till bästa pris.

Solar Lab har sitt säte i Norrköping, försäljning sker uteslutande via internet, så kallade e-handel.
Innehar F-skattebevis
Organisationsnr: 969725-5876
Bankkonto: SEB: 5323-1029252,
Bankgiro: 5846-4454
Telefon: 07 22 22 02 15 
 (lämna meddelande om vi inte kan svara)
e-post: kundservice"snabel-a"solarlab"punkt"se , ("snabel-a" är@ , och "punkt" är . för att undvika skräp post)

Vill du besöka vårt lager och eventuellt handla på plats eller bara få svar på dina frågor och funderingar är du välkommen att besöka oss på avtalad tid. Vi har inga förutbestämda öppet tider, bemanning och öppettider av vårt lager styrs av behov.