PrestaShop

Nya Produkter

Nya Produkter
Alla nya produkter

Om oss

Vårt företag

Solar Lab Sweden HB grundades 2007 av teknologie doktor, universitetslektor och solcellforskare Amir Baranzahi. Det hela började då jag som solcellforskare ville få tag på nakna solcellskivor som jämförelsematerial och insåg hur svårt det var att få tag på sådana i Sverige. Solarlab började som en liten hobbyverksamhet för att, främst, förse skolor med solceller och solcellprodukter för utbildningsändamål. Snart visade många andra stort intresse för solceller och verksamheten växte långt över vår förväntan.

  • Hög kvalitets produkter
  • Snabb & gratis rådgivning
  • 30-dagars öppetköp

Vår styrka

Vår styrka är högkunskapsnivå på alla nivåer, vår kunskap är inte begränsad till solceller utan vi kan en hel del om elektronik, Amir Baranzahi undervisar blivande civilingenjörer i Elektronikdesign i bl. annan i analog elektronik och solcellsteknik på Linköpingsuniversitet. Vi vet hur en laddningsregulator, en växelriktare eller kylskåp är byggd och hur den fungerar. Vi vet hur batterier ska skötas. Som kund ska du känna dig tryggt att höra våra råd och tips.

Solarlab är ett familjeföretag och allt inom företaget sköts av familjemedlemmar. Solcellverksamhet är säsongsberoende, koncentrerad till sommarmånaderna. Vi har förmånen att ha andra arbeten och rycka in när det behövs. Det är detta som gör att vi kan hålla de låga, förhoppningsvis, Sveriges lägsta priser.

Vi sköter allt själva från produktutveckling, design till webprogrammering och bokföring, import, export, ja, allt själva. Medan andra betalar tusental kronor i månaden för att synas på Google sköter vi det själva, medan andra betalar uppemot 1000 kr i månaden för en modern webbutik, har vi byggt vår egen. Medan andra betalar för dyra kontor- och butikshyror, sköter vi hela verksamheten hemifrån. Det enda som behövs är en dator och ett lager. Sist men inte minst vi handlar direkt från tillverkarna, utan mellanhänder. Allt dessa gör att vi kan hålla de konkurrenskraftiga priserna.

Besök oss

Vill du besöka vårt lager och eventuellt handla på plats eller bara få svar på dina frågor och funderingar är du välkommen att besöka oss på avtalad tid. Vi har inga förutbestämda öppet tider, bemanning och öppettider av vårt lager styrs av behov. Vårt lager ligger i Ingelsta handelsplats en stenkast från Bauhus.

Solar Lab Sweden
Org.nr: 969725-5876
Tel: 072-222 02 15
Epost:
kundservice(snabel a)solarlab.se