• -250,00 kr
Säkringscentral med USB-laddning med Ls-10A regulator
  • Säkringscentral med USB-laddning med Ls-10A regulator

Säkringcentral med USB-uttag

540,00 kr
290,00 kr Spara 250,00 kr
Levereras inom 1-3 dagar

Det är ytterst viktigt att avsäkra även lågspänningssystem. I lågspänningssystem som en solcellsanläggning är strömmen mycket hög även i relativ små system. Säkringar skyddar ditt system och egendom när olyckan är framme.

Säkringscentral SL1705 är praktisk och användbar på alla typer av laddningsregulator och alla DC-spänningssystem från 12 V till 1000 V.

En praktisk, CE-märkt, säkringscentral för ditt solcellssystem. Avsäkrade uttag för 6 uttagsportar säkrade ingångar för batteri och solpaneler. Fungerar med nästan alla regulatorer. Avsäkrade solpanelingångar minskar risken att åskan skadar regulatorn, säkringar på uttagen minskar risken för åskskada på utrustning också. Observera att säkringar är främst för kortslutning och fel i utrustning. Det går inte att säkra sig mot kraftig åska. Kraftig åska kan slå igenom innan säkringen hinner reagera. 

Denna säkringcentral är gemensam plus. Detta innebär att den fungerar endast med laddningsregulatorer med gemensam plus. Titta på manualen av din regulator. Är du osäker välj säkringcentral SL01705. den passar båda varianter av regulatorer.

Obs Regulatorn i bilden ingår inte i priset

Fri frakt till DHL service point

Teknisk information:

Max ström från solpaneler: 35 A,

Max strömuttag: 35 A.

Nominell spänning: 12V/24 V

Solpanelingångar: 2 portar, säkring; flatstiftssäkring, 35 A var,

Batteri port: 35 A flatstift säkring

Uttagsportar: 6 st, säkring 20 A var, glassäkringar

Max kabelarea: 10 mm 2.

USB-uttag: max 1 A, 5 V, teknik, step down inverter.

Vikt: 269 g

mått utan bakplatta: 18 cm x 18 cm, höjd: 4 cm

Mått med bakplatta (plexiglas): 21x34 cm

Medföljer: Alla skruvar som behövs för montering på bakplatta, montering av regulator, montering av bakplatta på vägg. Reservsäkringar 3 st flatstift 35 A, glassäkringar 20 A 6 st. Köp till mikro-USB kabel för 20 kr.

12 V spänning är oftast ofarlig för människor men kortslutning kan orsaka olyckor och brand. Ett fulladdat 100 Ah batteri innehåller 1,2 kWh energi, det kan orsaka enorm skada om denna energi frigörs genom kortslutning under en kort tid, säkra alltid alla uttag.

7-3041

Du kanske också gillar

chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.