• Ny

Förlängningskablar med kontakt i båda ändar för solceller

144,00 kr
Levereras inom 1-3 dagar

Förlängningskabel med passande IP65 (av typ MC4) kontakter till din solpanel . IP65 kontakten är vatten- och damm-tät, det är bara att trycka i plus- och minuskablarna i respektive kontakt på panelens korta kablar.  Denna kabel har kontakt i båda ändar och Säljes i ett styck ( med hane-kontakt i ena änden och  honkontakt i andra änden). priset avser ett stycke av den valda längden.

Längd
Tjocklek

Förlängningskablar finns bara i svart färg. Säljes i dem längder som visas under rullgardinen nedan.

Kabeln är av klimatbeständig typ för tuffa miljöer, dubbelisolering, torkar inte ut i solen och spricker inte i vinterkylan. Metalltrådarna är förtennta för att motstå korrosion.

Denna kabel har kontakt i båda ändar. Oftast behövs det kontakt i ena änden av kabeln (den änden som ansluts till solpanelen). Det finns situationer som man kan behöva kontakter i båda ändar eller om du är osäker om längdåtgång och kan köpa denna kabel och klippa efter behov. Finns i 4 respektive  6mm2. Behöver du längd som du inte hittar här kontakta oss för längre längder.

behöver du ett par kabel kan du köpa ett par eller köpa denna kabel och klippa i mitten, exempelvis en 30 m kabel räcker då för ett avstånd mellan solpanel och regulator av 15 m. 40 m kabel för avstånd av 20 m osv.

704045
chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.