• −10%
Laddningsregulator MPPT Trion 20 A
  • Laddningsregulator MPPT Trion 20 A

20A Laddningsregulator MPPT Trion

1 444,00 kr
1 300,00 kr Spara 10%
Levereras inom 1-3 dagar

Trion 2210N en avancerad MPPT-regulator med USB-uttag, klarar alla bly- och litium-batterier och solpaneler med olika spänningar. Automatisk igenkänning av batterispänning. Klarar maximal 520 W solpaneler.

Trion är en mycket avancerade MPPT-regulator med otroliga möjligheter. Klara alla typer av batterier, alla varianter av blybatterier och alla varianter av litiumbatterier och justerbara för andra batterier. Den klarar alla typer av solceller med udda spänningsvärden.
Denna regulator, TRIRON2210N, klarar 20A ström (260 W solpanel i 12V eller 520 W solpaneler i 24V)Som standard kommer den med UCS modul och Display modul DS1. Genom byte av moduler får regulatorn annan utseende och andra funktionaliteter. (extra moduler ingår inte i priset).
Med UCS kan du ladda USB enheter /två st. samtidigt) med 2.2A. och ansluta olika kommunikationsenheter (mobil, dator, Wifi, avtagbar display osv, e-logger osv.)Den kan anslutas direkt till dator eller mobil (kablar ingår inte). Den kan också kommunicera via WiFi med dator och mobil (WiFi-box ingår inte i priset).
Den kan också användas att få EP-solar växelriktare att kommunicera med regulatorn. För Kommunikation med växelriktare ska interface modulen bytas till en RCM, se användarmanual för detaljer. MPPT-spårning har en verkningsgrad på 99,5% och laddningsverkningsgraden är 98%.
Känner av automatisk batterispänning (12V eller 24V). Fabriksinställningen är slutet blybatteri (AGM). För andra typer av batterier ändra till relevant batterityp.En avancerad regulator med mycket funktionalitet men enkel att använda.

Regulatorn är skyddad mot felkoppling av batteri eller solpanel, skyddad mot överström, överspänning och övertemperatur.

Denna regulator tar sin driftspänning från batterier. Vid urladdade batterier kommer inte systemet i gång och batterier måste laddas upp först till minst 11,5V (23Vför 24V system) för att systemet ska komma igång.

Två års garanti för denna regulator, vattenskada och åskskada täcks inte av garantin.

Fri frakt till DHL service point.

anslutningsschema-trion.png

kommunikation-av-trion.png

TRI-2210-A
Maximal ström 20A
Passar 12V solpaneler? Ja
Passar 24V solpaneler? Ja
Passar 36V solpaneler? Nej
Passar 48V solpaneler Nej
Maximal spänning 100V
Maximal 12V solpaneleffekt 260W
Maximal 24V solpaneleffekt  520W
Maximal 36V solpaneleffekt Passar inte
Maximal 48V solpaneleffekt Passar inte
Laddningsnivåvisning Klartext displau
Uppladdningsvisning Klartext display
Inställbar för olika bly-batterityper Ja
Inställbar för Litiumbatterier Ja
Skydd mot djupurladdning Ja
Egenförbrukning < 15 mA
Spänningstransformering Ja
MPPT-funktion Ja
Skymningsdetektion Ja
Gryningsdetektion Ja
Timer Ja
Mått 150×216×56.7mm
Vikt 0.92 kg
Garanti 2 år

chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.