• På rea!
  • Ny
solcell-monokristallin-Perc
  • solcell-monokristallin-Perc

Solcell 36 W, lång-smal PERC monokristallin

880,00 kr
Levereras inom 1-3 dagar

En ytterst smal panel med bästa PERC celler för maximal effekt på minimal yta. 36W och endast 19 cm bredd.. Denna solpanel har vi  vi gjort extra smal för dig som har trångt utrymme. Den passar också utmärkt för installationer som är utsatta för starka vindar. 

 

Säkerhetspolicy

 

Leveranspolicy

36 W solcellseffekt på minimal yta. Denna solpanel är endast 19 cm bredd, passar bra för utrymmen som standard paneler inte får plats. 36 W solcellseffekt laddar cirka 12-15 Ah per dygn under det ljusa halvåret.  


Alla solpaneler är med anodiserad, klimatbeständig, aluminiumram (med monteringshål). Framsidan är värmebehandlad hög transparent glas och baksidan är tedlar. Tedlar är ett syntetmaterial som tål vanliga kemikalier, föroreningar, havsvatten och mycket annat. Konstruktionen med värmebehandlad glas, aluminium ram och tedlar är mycket robust. Solpanelen kommer att generera ström i minst 25 år (förhoppningsvis 40-50 år) med den utlovade effekten.

1-12036-PERC
Effekt 36 W
Mått 1150x190x35 (längd x bredd x djup) mm 
Vikt 3 kg
Elektriska Egenskaper Vid maxefekt: Spänning = 17,2V , Ström= 2.09A,  Obelastad: Spänning= 21,2V , Ström vid kortslutning=2.26 A
Antal Solceller 34 st. solceller av monokristallint kisel av PERC-typ,
Kontaktbox & kabel Vattentätkontaktbox med 85 cm kablar och bypass diod
Rekommenderad Kabel 4 mm2 rekommenderas
Tillverkare Designad av Solar Lab, Tillverkad för Solarlab

Hur mycket energi producerar en solpanel beror på många faktorer. En solpanel omvandlar den energi som kommer från solen till elektricitet. Energi från solen varierar mycket beroende på plats, på jorden, väderförhållande, årstid, hur solpanelen är orienterad mot solstrålarna osv. För att just se hur mycket just denna solpanel producerar i Sverige besök denna länk, energiproduktion solceller i Sverige, och mata in nödvändig information som efter frågas får du ett genomsnittlig värde för produktionen.

Det är mycket viktigt att hela panelen är i solen och inte del av solpanelen hamnar i skugga. För att se hur partiell skuggning påverkar produktionen läs denna skrift, Partiell skuggning av solpaneler.

chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.