• På rea!
Solpanel 50W monokristallin
  • Solpanel 50W monokristallin
  • Solpanel 50W monokristallin baksida
  • Solpanel 50W monokristallin, kontaktbox med bypass diod

Solcell 50W, monokristallin

880,00 kr
Levereras inom 1-3 dagar

50W solcellen är en mellanstorlek solpanel. Den som har behov av belysning och några timmars TV /laptop klarar sig med denna solpanel om vädret inte är allt för dåligt en längre tid. Mycket robust uppbyggnad för att tåla tuff behandling och tuffa miljöer.
Denna solcell är vår egen design med 36 solceller av monokristallint kisel.

50W solcellpanelen är lämplig för dig som inte har allt för stora strömbehov. 50W solcellen ger lagom ström (sommartid) för belysning och ett mindre TV/laptop och små prylar (mobil, gps, radio, alarm och dylikt)
Alla solpaneler är med anodiserad, klimatbeständig, aluminium ram (med monteringshål). Framsidan är värmebehandlad hög transparent glas och baksidan är tedlar. Tedlar är ett syntetmaterial som tål vanliga kemikalier, föroreningar, havsvatten och mycket annat. Konstruktionen med värmebehandlat glas, aluminium ram och tedlar är mycket robust. Solpanelen kommer att generera ström i minst 25 år (förhoppningsvis 40-50 år) med den utlovade effekten.

Denna solpanel är med 2 strängar av solceller för att minimera partiellskuggningseffekten.

Fri frakt till DHL service point

1-12050M2
Effekt 50 W
Mått 660 x 518 x 34 (längd x bredd x tjocklek) mm
Vikt 3.8 kg
Elektriska Egenskaper Vid maxefekt: Spänning = 17,8V , Ström= 2,86A  Obelastad: Spänning= 21,96V , Ström vid kortslutning= 3,23A
Antal Solceller 2X36 st. solceller av enkristallint kisel
Kontaktbox & kabel kontaktbox på framsidan, inga kablar ingår, köp kabel ansluts kostnadsfritt
Rekommenderad Kabel 2.4 till 4 mm2 rekommenderas
Tillverkare Designad av Solar Lab, Tillverkad för Solarlab

Hur mycket energi producerar en solpanel beror på många faktorer. En solpanel omvandlar den energi som kommer från solen till elektricitet. Energi från solen varierar mycket beroende på plats, på jorden, väderförhållande, årstid, hur solpanelen är orienterad mot solstrålarna osv. För att just se hur mycket just denna solpanel producerar i Sverige besök denna länk, energiproduktion solceller i Sverige, och mata in nödvändig information som efterfrågas får du ett genomsnittlig värde för produktionen.

Det är mycket viktigt att hela panelen är i solen och inte del av solpanelen hamnar i skugga. För att se hur partiell skuggning påverkar produktionen läs denna skrift, Partiell skuggning av solpaneler.

chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.