• På rea!
solpanel 55 W monokristallin, framsida
  • solpanel 55 W monokristallin, framsida

Solcell 55W, monokristallin

960,00 kr
Levereras inom 1-3 dagar

55W solpanel med  av monokristallina solceller av högsta verkningsgrad för maximal effekt på minmal yta. Denna solpanel har vi gjort speciellt small och lång för att passa trånga utrymmen. Lämplig för båtar och andra tillämpningar där utrymmet är begränsad. Två/flera 55W solpaneler kan, med fördel, parallellkopplas för att få mer effekt. Mycket robust uppbyggnad för att tåla tuff behandling och tuffa miljöer.

En 55W solpanel av Mycket effektiva solceller som ger störst effekt på minimal yta.  En rektangulär panel (small och lång) för att passa trånga utrymmen. Lämplig för små båtar med begränsad yta för bredare solpaneler. 55W solpanelen är lämplig för dig som inte har allt för stort behov av ström, t.ex. för bara belysning några timmar per dygn och använder lågenergilampor eller LED-lampor eller för att driva ett litet kompressor kylskåp. ,

Passar inte måtten ditt utrymme? Kolla en andra 12V paneler Vi har Nordens bredaste sortiment av solceller. du hittar förhoppningsvis en solpanel som passar dig.
Alla solpaneler är med anodiserad, klimatbeständig, aluminium ram (med monteringshål). Framsidan är värmebehandlad hög transparent glas och baksidan är tedlar. Tedlar är ett syntetmaterial som tål vanliga kemikalier, föroreningar, havsvatten och mycket annat. Konstruktionen med värmebehandlat glas, aluminium ram och tedlar är mycket robust. Solpanelen kommer att generera ström i minst 25 år (förhoppningsvis 40-50 år) med den utlovade effekten.

Fri frakt till DHL service point

1-12055M-K
Effekt 55W
Mått 900x420x35 (längd x bredd x djup) mm
Vikt 4.5kg
Elektriska Egenskaper Vid maxefekt: Spänning = 17,5V , Ström= 3,15A, Obelastad: Spänning= 21,5V , Ström vid kortslutning= 3,54A
Antal Solceller 36 st. solceller av monokristallint kisel,
Kontaktbox & kabel kontaktbox med inbyggd bypass diod,
cirka 90cm kabel med MC4 kontakter
Rekommenderad Kabel 2.5 till 4 mm2 rekommenderas
Tillverkare Designad av Solar Lab, Tillverkad för Solarlab

Hur mycket energi producerar en solpanel beror på många faktorer. En solpanel omvandlar den energi som kommer från solen till elektricitet. Energi från solen varierar mycket beroende på plats, på jorden, väderförhållande, årstid, hur solpanelen är orienterad mot solstrålarna osv. För att just se hur mycket just denna solpanel producerar i Sverige besök denna länk, energiproduktion solceller i Sverige, och mata in nödvändig information som efterfrågas får du ett genomsnittlig värde för produktionen.

Det är mycket viktigt att hela panelen är i solen och inte del av solpanelen hamnar i skugga. För att se hur partiell skuggning påverkar produktionen läs denna skrift, Partiell skuggning av solpaneler.

chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.