• På rea!
  • Ny

Solcell 60W, 35 cm PERC monokristallin

1 280,00 kr

60 W sopanel med PERC celler för högsta effekt på en minimal yta. Denna solpanel har vi  vi gjort small för dig som har trångt utrymme. Den passar också utmärkt för installationer som utsatta för starka vindar. 

Antal
Slut i Lager

 

Säkerhetspolicy

 

Leveranspolicy

60 W solcellseffekt på minimal yta. Denna solpanel är endast 35 cm bredd, passar bra för utrymmen som standard paneler inte får plats. 60 W solcellseffekt laddar cirka 20-25 Ah per dygn under det ljusa halvåret.  

Solpaneler med denna symbol är med PERC celler. PERC celler är marknadens bästa celler med högsta verkningsgrad.

Denna solpanel finns i en annan design (mer kvadratisk. och 2 uppsättning av solceller).
Alla solpaneler är med anodiserad, klimatbeständig, aluminiumram (med monteringshål). Framsidan är värmebehandlad hög transparent glas och baksidan är tedlar. Tedlar är ett syntetmaterial som tål vanliga kemikalier, föroreningar, havsvatten och mycket annat. Konstruktionen med värmebehandlad glas, aluminium ram och tedlar är mycket robust. Solpanelen kommer att generera ström i minst 25 år (förhoppningsvis 40-50 år) med den utlovade effekten.

1-12060-35cm
Effekt 60 W
Mått 1080x352x30 (längd x bredd x djup) mm
Vikt 4  kg
Elektriska Egenskaper Vid maxefekt: Spänning = 17,2V , Ström= 3.49 A,  Obelastad: Spänning= 21,2V , Ström vid kortslutning= 3.77 A
Antal Solceller 34 st. högeffektiva PERC-solceller av monokristallint kisel,
Kontaktbox & kabel Vattentät kontaktbox med 85 cm kablar med MC4 kontakter
Rekommenderad Kabel 4 mm2 rekommenderas
Tillverkare Designad av Solar Lab, Tillverkad för Solarlab

Hur mycket energi producerar en solpanel beror på många faktorer. En solpanel omvandlar den energi som kommer från solen till elektricitet. Energi från solen varierar mycket beroende på plats, på jorden, väderförhållande, årstid, hur solpanelen är orienterad mot solstrålarna osv. För att just se hur mycket just denna solpanel producerar i Sverige besök denna länk, energiproduktion solceller i Sverige, och mata in nödvändig information som efter frågas får du ett genomsnittlig värde för produktionen.

Det är mycket viktigt att hela panelen är i solen och inte del av solpanelen hamnar i skugga. För att se hur partiell skuggning påverkar produktionen läs denna skrift, Partiell skuggning av solpaneler.

chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.