solpanel 10W monokristallin vit
  • solpanel 10W monokristallin vit
  • solpanel 10W monokristallin, vit, baksida

Solcell 10W, monokristallin

372,00 kr
Levereras inom 1-3 dagar

10W solpanel nu med mycket effektiva solceller och kompakt mått. Denna 10W solcellspanel är konstruerad främst för underhållsladdning av batterier samt att driva lågeffekt apparaturer för 12V DC. Lämplig för dig som vill bygga och experimentera och lära dig mer om solceller. Mycket robust uppbyggnad för att tåla tuff behandling och tuffa miljöer.

Välj bland vit eller hel svart

Färg

Volymrabatter

Antal Pris Du sparar
2 322,00 kr Upptill 100,00 kr
5 302,00 kr Upptill 350,00 kr

Denna 10W solcellspanel är konstruerad främst för underhållsladdning av batterier samt att driva lågeffekt apparaturer, 12V, DC. Lämplig för dig som vill bygga och experimentera och lära dig mer om solceller. Det är också lämplig för dig som har trångt om utrymme för större panel. Du kan då parallellkoppla flera 10w solceller för att få önskad effekt
Alla solpaneler är med anodiserad, klimatbeständig, aluminium ram (med monteringshål). Framsidan är värmebehandlad hög transparent glas och baksidan är tedlar. Tedlar är ett syntetmaterial som tål vanliga kemikalier, föroreningar, havsvatten och mycket annat. Konstruktionen med värmebehandlad glas, aluminium ram och tedlar är mycket robust. Solpanelen kommer att generera ström i minst 25 år (förhoppningsvis 40-50 år) med den utlovade effekten.

Fri frakt till DHL service point

1-12010M3
Effekt 10 W
Mått 335 x 280 x 17 (längd x bredd x djup)mm
Vikt 1.25 kg
Elektriska Egenskaper Vid maxefekt: Spänning = 18.44V, Ström= 0,56 A
Obelastad: Spänning= 22.06V , Ström vid kortslutning= 0,64A
Antal Solceller 36 st. solceller av monokristallint kisel
Kontaktbox & kabel Kontaktbox med skruanslutning (alternativ lödning av kabeln). Denna solcell levereras utan kabel.
Rekommenderad Kabel 1.0 -1.5mm2 för avstånd upptill 10 m, om avståndet är längre än 10 m kan 1,5-2.5 mm2 användas.
Tillverkare Designad av Solar Lab, Tillverkad för Solarlab

Hur mycket energi producerar en solpanel beror på många faktorer. En solpanel omvandlar den energi som kommer från solen till elektricitet. Energi från solen varierar mycket beroende på plats, på jorden, väderförhållande, årstid, hur solpanelen är orienterad mot solstrålarna osv. För att just se hur mycket just denna solpanel producerar i Sverige besök denna länk, energiproduktion solceller i Sverige, och mata in nödvändig information som efterfrågas får du ett genomsnittlig värde för produktionen.

Det är mycket viktigt att hela panelen är i solen och inte del av solpanelen hamnar i skugga. För att se hur partiell skuggning påverkar produktionen läs denna skrift, Partiell skuggning av solpaneler.

chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.