• −10%
  • Paket
solcellspaket stuga 250W utbyggbar
  • solcellspaket stuga 250W utbyggbar

Solcellspaket 250W, 12V utbyggbar för sommarstuga

7 796,00 kr
7 016,00 kr Spara 10%
Levereras inom 1-3 dagar

Ett 12 V solcellspaket på 250 W. 250 W effekt räcker till en hel del i stugan, kyl och frys, TV, dator, belysning och ladda mobiler.

Fri frakt

Köp ett solcellspaket och spara 10%.

Detta solcellspaket på 250 W  räcker till  det vanligaste, så som ett 12V kylskåp, belysning, dator eller TV och ladda mobiltelefoner. Skulle behovet vara större än du räknat med kan du lägga till extra paneler till en maximal effekt av 520 W. Vet du redan nu att du behöver mer effekt titta på paketet på 500 W. Om du är säker att du inte kommer att behöva mer effekt titta på det andra paketet på 250W, Den anda skillnaden mellan dessa två 250W paket är laddningsregulator.

Om du önskar att byta något i paketet, t.ex. en annan monteringssats, längre/kortare kabel kontakta oss (helst per e-post) så ordnar vi det. För att få 10% rabatt gäller köp av alla ingående delar i paketet (byte av något i paketet mot dyrare/billigare , motsvarande produkt, berättigar också till rabatten).

Monteringssatsen som ingår är montering på tegel/betongtegeltak. Behöver du monteringssats för annan taktyp kontakta oss. Falsad plåt och papp-tak kostar lika mycket. Har du korrugerat plåt eller önskar du monteringssats för vägg får du mellanskillnaden tillbaka.

Rekommenderar 200-300 Ah batterikapacitet. Om du har ett 12 V kylskåp behövs det minst 200 Ah batterikapacitet. Vid samtidigt köp av batteri får du 7% kr rabatt på batterier (gäller 100Ah), eller 5% rabatt för 200Ah batterier.  Alla rabatter samt fraktrabatt för batterier dras av automatiskt vid utcheckning. 

Fri frakt, eventuellt udda orts tillägg till vissa postnummer tillkommer (se nedan)

Udda orts tillägg: Denna produkt är skrymmande/tung och hanteras inte av DHL service point. Den levereras hem till dig: För leverans till vissa postnr tillkommer udda orts tillägg:
Om leveransadressen är på någon av dessa postnr tillkommer udda orts tillägg enligt DHLs taxa

Udda ort 1: + 350 kr,

Udda ort 2: + 460 kr,

Udda ort 3: 625 kr.

Denna kostnad kommer att läggas manuellt på fakturan om leveransadressen är till någon av dessa postnr.

SCP12250-2
För specifikation se under respektive produkt

Hur mycket energi producerar en solpanel beror på många faktorer. En solpanel omvandlar den energi som kommer från solen till elektricitet. Energi från solen varierar mycket beroende på plats, på jorden, väderförhållande, årstid, hur solpanelen är orienterad mot solstrålarna osv. För att just se hur mycket just denna solpanel producerar i Sverige besök denna länk, energiproduktion solceller i Sverige, och mata in nödvändig information som efterfrågas får du ett genomsnittlig värde för produktionen.

Det är mycket viktigt att hela panelen är i solen och inte del av solpanelen hamnar i skugga. För att se hur partiell skuggning påverkar produktionen läs denna skrift, Partiell skuggning av solpaneler.

Du kanske också gillar

chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.