Monteringsfästen, raka med klämmor
  • Monteringsfästen, raka med klämmor
  • installation med rakafästen med klämmor
  • monyering av två paneler med klämmor

Aluminiumfästen för husbil/husvagn

340,00 kr
Levereras inom 1-3 dagar

Aluminiumfästen för montering av solceller på husbil, husvagn, båt eller andra ställen som inte lämpar sig att borra hål i. Fästen Limmas med sikaflex eller annan lämplig lim. Solpanelen placeras på fästen utan att behöva borra hål verken i bilen.

Typ av fästen
Antal solpaneler
Tjocklek solpanel

Aluminiumfästen för monteringen av solceller på husbil, husvagn eller båt. Det är två varianter båda ger stark och pålitlig installation. Med raka fästen med klämmor blir installationen enklare, det är flexibel med placering av fästen,Hörnfästen består av 4 fästen, 8st. M4 skruvar. Klämfästen består av 4 st. fästen , 4 st. klämmor och 4 st. T-skruvar. Klämmor måste vara anpassad efter solpanelens tjicklek. Kontrollera solpanelens tjocklek och välj fästen efter det. Vi har klämmor för 35, 40 och 50mm. Har din panel annan tjocklek passar inte klämfästen, Hörnfästen passar alla solpaneler.

Hörnfästen kräver att du borrar hål i ramen av din solpanel.

Har du två paneler som kan placeras bredvid varandra kan du använda mellanklämmor. Om du inte kan placera panelerna bredvid varandra köpsats för en solpanel x2.

Se monteringsinstruktioner för båda varianterna innan du beställer.

7-20-35RK-1
chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.