• −10%
  • Paket
Solcellspaket 100W
  • Solcellspaket 100W

Solcellspaket 100W, 12V för sommarstuga

2 732,00 kr
2 459,00 kr Spara 10%
Levereras inom 1-3 dagar

Ett litet solcellspaket, 12 V för dig med låga behov av ström i stugan. Den räcker till belysning, ladda mobiler,datorn och ladda då och då någon verktyg.

.

Köp ett solcellspaket och spara 10%. Detta solcellspaket på 100 W är lagom för dig som behöver ström till lyse och ett litet 12 volt kylskåp, ladda mobiler. Mobiltelefoner kan laddas direkt via regulators USB-utgångar (2 st, USB uttag).
Utgår 10% rabatt på alla delar mot gällande listpris för ingående produkter.

Om du önskar att byta något i paketet, t.ex. en annan regulator, längre/kortare kabel kontakta oss (helst per e-post) så ordnar vi det. För att få 10% rabatt gäller köp av alla ingående delar i paketet (byte av något i paketet mot dyrare/billigare , motsvarande produkt, berättigar också till rabatten).

Rekommenderar 100 Ah batterikapacitet. Vid samtidigt köp av batteri får du 7% kr rabatt på batterier (gäller 100 Ah), eller 5% rabatt för 200 Ah batterier.  Alla rabatter samt fraktrabatt för batterier dras av automatiskt vid utcheckning. 

SCP12100

Hur mycket energi producerar en solpanel beror på många faktorer. En solpanel omvandlar den energi som kommer från solen till elektricitet. Energi från solen varierar mycket beroende på plats, på jorden, väderförhållande, årstid, hur solpanelen är orienterad mot solstrålarna osv. För att just se hur mycket just denna solpanel producerar i Sverige besök denna länk, energiproduktion solceller i Sverige, och mata in nödvändig information som efterfrågas får du ett genomsnittlig värde för produktionen.

Det är mycket viktigt att hela panelen är i solen och inte del av solpanelen hamnar i skugga. För att se hur partiell skuggning påverkar produktionen läs denna skrift, Partiell skuggning av solpaneler.

Du kanske också gillar

chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.