• −10%
  • Paket

Solcellspaket 160W, 12V för sommarstuga

5 471,20 kr
4 924,00 kr Spara 10%
Levereras inom 1-3 dagar

Ett 12V solcellspaket på 160 W med möjlighet att bygga ut till över 500 W i framtiden. Solpanelen i detta paket är med de mest effektiva solcellerna på marknaden. 160 W räcker för det nödvändigaste i en liten suga inklusive ett mindre 12V kylskåp.

Köp ett solcellspaket och spara 10%.

Detta solcellspaket har stora möjligheter till utbyggnad. Du kan parallellkoppla flera solpaneler på en totaleffekt av 510 W. Laddningsregulatorn är på 30 A med visningsdisplay i klar text. Den har två st. USB uttag för laddning av mobiltelefoner. Säkringscentralen klarar upp till 63 A. Säkringscentralen kan också användas för avstängning av hela systemet inför vintern. Med 140 W effekt kommer du långt men om du behöver mer effekt kan du lägga till flera 12V paneler parallellt och öka  effekten till det önskade (upp till 510 W). Vill du redan nu köpa 1 eller 2 st. 160 W extra paneler får du 10% rabatt på extra panelerna. Rabatten dras av automatiskt i kassan. 

Om du önskar att byta något i paketet, t.ex. en annan regulator, längre/kortare kabel kontakta oss (helst per e-post) så ordnar vi det. För att få 10% rabatt gäller köp av alla ingående delar i paketet (byte av något i paketet mot dyrare/billigare , motsvarande produkt, berättigar också till rabatten).

Om du köper extra solpaneler glöm inte parallell kontakter,  för två respektive tre paneler och extra monteringssats. 10% rabatt på dessa räknas vid utcheckningen.

Rekommenderar 200 Ah batterikapacitet. Om du ha ett 12 V kylskåp behövs det minst 200 Ah batterikapacitet. Vid samtidigt köp av batteri får du 7% kr rabatt på batterier.  Fraktrabatt för batterier räknas också automatisk vid utcheckning.

Fri frakt till DHL service point

SCP12160

Hur mycket energi producerar en solpanel beror på många faktorer. En solpanel omvandlar den energi som kommer från solen till elektricitet. Energi från solen varierar mycket beroende på plats, på jorden, väderförhållande, årstid, hur solpanelen är orienterad mot solstrålarna osv. För att just se hur mycket just denna solpanel producerar i Sverige besök denna länk, energiproduktion solceller i Sverige, och mata in nödvändig information som efterfrågas får du ett genomsnittlig värde för produktionen.

Det är mycket viktigt att hela panelen är i solen och inte del av solpanelen hamnar i skugga. För att se hur partiell skuggning påverkar produktionen läs denna skrift, Partiell skuggning av solpaneler.

Du kanske också gillar

chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.