• −10%
  • Paket
solcellspaket 12V, stuga 140W
  • solcellspaket 12V, stuga 140W

Solcellspaket 140W för husbil

3 745,60 kr
3 371,00 kr Spara 10%
Levereras inom 1-3 dagar

Ett 12 V solcellspaket på 140 W med möjlighet att bygga ut till över 500 W i framtiden. 140 W räcker för det mesta i husbilen. Skulle det behövas mer el än du räknat med kan lätt utöka antal paneler i framtiden. inklusive ett mindre 12 V kylskåp.

Köp ett solcellspaket och spara 10%.

Detta paket har stora möjligheter till utbyggnad. Du kan parallellkoppla flera solpaneler på totaleffekt av 510 W. Laddningsregulatorn är på 30 A med visningsdisplay i klar text. Den har två st. USB uttag för laddning av mobiltelefoner.

Med 140 W effekt kommer du långt men om du behöver mer effekt kan du lägga till flera 12 V paneler parallellt och öka effekten till det önskade (upp till 510 W). Vill du redan nu köpa 1 eller 2 st. 140 W paneler får du 10% rabatt på extra panelerna. Om du köper extra solpaneler glöm inte parallell kontakter,  för två respektive tre paneler och extra monteringsfästen. Vid samtidigt köp räknas 10% rabatt på dessa vid utcheckningen.

Om du önskar att byta något i paketet, t.ex. en annan regulator, längre/kortare kabel kontakta oss (helst per e-post) så ordnar vi det. För att få 10% rabatt gäller köp av alla ingående delar i paketet (byte av något i paketet mot dyrare/billigare , motsvarande produkt, berättigar också till rabatten).

Rekommenderar minst 100 Ah batterikapacitet. Om du har ett 12 V kylskåp behövs det minst 200 Ah batterikapacitet. Vid samtidigt köp av batteri får du 7% kr rabatt på batterier (gäller 100 Ah batterier), 50% rabatt för 200 Ah batterier. Utöver alla dessa rabatter får du fraktrabatt för batterier. Alla rabatter dras av automatisk vid utcheckningen.

BIL12140
För specifikationer se under respektive produkt

Hur mycket energi producerar en solpanel beror på många faktorer. En solpanel omvandlar den energi som kommer från solen till elektricitet. Energi från solen varierar mycket beroende på plats, på jorden, väderförhållande, årstid, hur solpanelen är orienterad mot solstrålarna osv. För att just se hur mycket just denna solpanel producerar i Sverige besök denna länk, energiproduktion solceller i Sverige, och mata in nödvändig information som efterfrågas får du ett genomsnittlig värde för produktionen.

Det är mycket viktigt att hela panelen är i solen och inte del av solpanelen hamnar i skugga. För att se hur partiell skuggning påverkar produktionen läs denna skrift, Partiell skuggning av solpaneler.

Du kanske också gillar

chat kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.